Heel leuk evenement en verrassend nieuws uit het Boshuis Ravels

GEZELLIGE VERTEL-en LIEDJESAVOND IN HET BOSHUIS OP 6 APRIL.

Deze voorstelling werd op 17 november uitgesteld. Op 6 april treden Fred Geysels en Tempus Fugit op in het Boshuis, Jachtweg 27 te Ravels. Aanvang om 20 u. Einde omstreeks 22 u. Toegang: 5 euro voor Natuurpuntleden en 7 euro voor niet-leden.
We combineren de vertelling van een Kempense sage met live muziek die de sfeer oproept van het verhaal. Na de pauze krijg je een liedjesprogramma dat warmte uitstraalt.
TEMPUS FUGIT bestaat uit Jan Frederickx op dwarsfluit en Mieke Vanden Brande op accordeon. Ze brengen fijne walsjes, Keltische folk, een portie tango, leuke melodietjes met een resem improvisatorische invallen … misschien met een enkele zanglijn. Het lijkt wel een recept!? Maar voor dit gezellige programma gingen we grasduinen in het repertoire van Bobbejaan Schoepen, Wannes Van de Velde, Rum, Bots, Willem Vermandere, Walter De Buck, Noordkaap en John Lundström. Wie zin heeft mag meezingen.
FRED GEYSELS is de verteller en zanger. Hij was acteur bij Theater Elckerlijc (Turnhout) en Scorpio (Turnhout). Met deze laatste groep trad hij op in Edinburgh (Schotland) op het Fringe theaterfestival in een Engelstalige en Nederlandstalige versie van het theaterstuk Bedrog ( Harold Pinter). Verder speelde hij gastrollen in de comedyseries Gaston en Leo, Lily en Marleen en Hoe Zal Ik Het Zeggen. Daarnaast schreef hij enkele komedies en regisseerde amateurgezelschappen in de Kempense regio en in Tilburg. Voor meer info: fred.geysels@telenet.be of tel. 0477 75 69 28.
Voor deze voorstelling kruipt Fred in de huid van een Kempense keuterboer uit lang vervlogen tijden.

CHALET VAN HET BOSHUIS in RAVELS OOK OP WOENSDAGEN OPEN VANAF 10 APRIL
Dank zij het succes van het bezoekersaantal in het chalet tijdens de zondagopening durven we een volgende uitdaging aangaan. Vanaf woensdag 10 april zal het chalet ook elke woensdagnamiddag open zijn van 13u tot 17 u. en dit tot eind oktober. Ook hiermee hopen we een succesverhaal te schrijven.
Op 10 april organiseren we om 14 u een workshop speciaal voor de kinderen: een bijenhotel maken!
Het zou fijn zijn als we naast veel bezoekers ook vrijwilligers konden vinden om een handje toe te steken bij de service in het café. Je bepaalt zelf hoeveel keer en wanneer je wil inspringen. Geef een seintje aan moeskopstoon@gmail.com. Dan krijgt u het inschrijvingsdocument toegestuurd en bent u vrij de data in te vullen waarop u kunt helpen. Alle beetjes dragen bij tot het verdere succes van het Boshuisverhaal!
Vooraf al heel veel dank!