Expeditie Natuurpunt wordt “Mijn Expeditie Natuurpunt

Door de Coronacrisis zal Expeditie Natuurpunt niet kunnen doorgaan zoals gepland. De huidige situatie en de recente richtlijnen van de veiligheidsraad maken het duidelijk dat we einde juni geen centraal evenement met overnachting en slotfeest kunnen organiseren. Ook van onze vrijwilligers die de Expeditie dragen, kunnen we dat niet verwachten.
Maar … we maken er het beste van!
Expeditie Natuurpunt wordt “Mijn Expeditie Natuurpunt”.

Concreet zullen we als team Ogentroost op zondag 28 juni de verbinding stappen tussen onze 2 doelreservaten. We stappen van het Boshuis naar het Turnhoutse Vennengebied en terug via het Kijkverdriet naar het Boshuis, een tocht van 28 km.
Alles is en blijft natuurlijk afhankelijk van het verdere verloop van de exit maatregelen. In het beste geval mogen we deze tocht openstellen voor de sportievelingen onder jullie zodat die mee kunnen wandelen.
Door het verplicht afgelasten van een aantal van onze sponsoractiviteiten hebben wij jammer maar helaas ons streefdoel van 1500 euro voor onze natuurgebieden nog niet bij elkaar. Maar hier kunnen jullie vanuit jullie kot toch nog iets aan doen. Als iedereen met hart voor onze natuur, volledig in de sfeer van de huidige tijden, 1,50 euro per gezinslid stort voor onze actie kunnen wij alsnog ons vooropgestelde sponsorbedrag inzamelen voor de natuur. Diezelfde natuur waar iedereen de voorbije periode zijn broodnodige ontspanning en buitenlucht is gaan opzoeken.
Hou zeker onze nieuwsflits en Facebook in de gaten, we houden jullie op de hoogte!
Wij danken jullie, onze sponsors, die Expeditie Natuurpunt in deze uitzonderlijke omstandigheden blijven steunen.
Veel dank vooraf! Team Ogentroost
Volg/steun ons op: https://expeditie.natuurpunt.be/project/25980 of https://www.facebook.com/pages/category/Cause/Ogentroost-Natuurpunt-Expeditie-354569322022319/