Vogelbescherming Vlaanderen komt naar het Boshuis op 19 augustus

Vogelbescherming Vlaanderen organiseert in het Boshuis te Ravels op zaterdag 19 augustus een stimulerende avond waarin we de toekomstplannen van de vereniging uit de doeken doen. Welke acties ondernemen we in jouw omgeving om vogels en andere dieren actief te helpen? Prikkel jezelf en ontdek hoe ook jij een echte vogelbeschermengel kan zijn. We ontvangen twee special guests: Cees van Kempen maakt genomineerde natuurfilms voor IWP Wildlife Productions in binnen- en buitenland. Hij toont enkele van zijn meesterwerkjes. Tim Hofmeester, gedragsecoloog aan de Wageningen University & Research (WUR), ontdekte een verrassend effect van de vos op de verspreiding van teken en de ziekte van Lyme. Waar? Boshuis Ravels, Jachtweg 27. Start: 19u – einde 22u. Gratis toegang. Alle belangstellende Natuurpuntleden en vogelliefhebbers van harte welkom. Ook gelegenheid om de nieuwe NP-kalender 2018  en boeken over de natuur aan te kopen