Fotowerkgroep: Natuur.Pixels

Begin 2015 werd de werkgroep natuurfotografie van Natuurpunt Turnhoutse Kempen boven de doopvont gehouden. De leden van de werkgroep hebben ondertussen democratisch gekozen voor de naam Natuur.Pixels. Momenteel hebben zich al meer dan 40 mensen aangesloten.

In de eerste plaats gaan wij een aantal keer per jaar samen op uitstap om foto’s te maken van een bepaald natuurgebied of rond een bepaald thema. Tussendoor komen we ook een aantal keer we samen in het Boshuis, Jachtweg 27, Ravels om een selectie van die foto’s te tonen en te bespreken, om elkaar wat tips te geven of trucs te leren i.v.m. verschillende aspecten van (natuur)fotografie. Er wordt ook gewerkt aan een website en we denken reeds hardop over een vorm van fototentoonstelling.

Belangrijk is te weten dat iedereen zich bij de werkgroep kan aansluiten. Je hoeft daarvoor geen peperdure apparatuur te hebben of een volleerd fotograaf te zijn. Genieten van de natuur, wat bijleren over planten, dieren en fotografie, de natuur in en rond Turnhout vastleggen op beeld en mooie foto’s delen met anderen zijn de belangrijkste doelen van onze werkgroep. Via willy.vangeel@pandora.be kan je altijd meer info bekomen.